Träningstävling söndag kl 14.00

På söndag har ponny-hoppgruppen på Grava-Rudtävlingsträning från kl 14 och framåt! Första start är 14.30. Det blir precis som på en riktig tävling, de hoppar 2 klasser var på lite olika höjder och sedan är det prisutdelning med pompa och ståt! 

Vi ser väldigt gärna att det kommer mycket publik! Det bjuds på fika och trevligt sällskap så ta gärna chansen att komma förbi vare sig du gillar hästar eller inte. För barn finns möjlighet till ponnyridning när tävlingarna är klara. 

Autowåx finns på plats och låter alla (med körkort) provköra bilar och samtidigt bidra till en god sak. För varje person som provkör en bil skänker de 100 kr till Barncancerfonden. Ta med ditt körkort! 

Fotograf Linda Modin Klemner finns på plats och fotograferar


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s