På gång v 12 (och lite om helgen som varit 😊)

Idag har Emma och Minardi tävlat i Lidköping, MSV A:1. Det gick jättebra,  slutade på 65,214% och blev 6:a 🏆. Stort grattis till dem och hela teamet kring Minardi 💞. 

  
I sista minut bestämde sig Ellen för att låta Nexis Adriato vara med på sin första tävling, en unghästklass för 4-åringar på Hammarö igår. Han skötte sig jättefint och fick 63,60% på det (2/4).

  
Tar med en bild från vår lördagsridning också. Marias pappa Ebbe kom och fotograferade. Det är fantastiskt ljus för fotografering i vårt ridhus!

  

Och så fick vi besök av underbara familjen Brantefjord och Brodals Mistral. Var så kul att se honom igen! Han och Elton reste och tävlade mycket tillsammans när Ida Janzon red båda ponnyerna. Misse och Lossan slog till och vann samtliga klasser på Hammarö 😊. 

 

 Ja åter till vad som händer hos oss vecka 12 då, det är faktiskt ganska lite planerat än. I morgon är det Ankiträning som vanligt. Och på tisdag kl 18.00 är det markarbete med bommar (på mark och i luft 😉) för hela ponnygänget igen. Vill man hänga på där är man varmt välkommen oavsett storlek på häst! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s